Paivityksia pitkasta aikaa, mutta parempi myohaan kuin ei milloinkaan! Mulla on ollu aika kiireista ja siksi on jaany taa paivittaminen vahemmalle. Asiat tarkeys jarjestykseen! Ihan ekaks kiitos kaikille, jotka on lahettany mulle suklaata!!!!! Mulla on nyt enemman suklaata kuin ikina ennen, mut ei se haittaa!! Kaikki tulee taatusti syotya! Taalla on niin pahoja karkkeja, ettei niita voi syoda karkkeina.
 
No niin ja sitten kunnon asiaan. Olin viime viikolla keskiviikosta perjantaihin maantiedon retkella. Me mentiin Taupooseen. Menomatkalla kaytiin kahdessa todella suuressa farmissa tutustumassa heidan arkeensa. Muuta mulle ei sielta jaany mieleen (tai siis en ymmartany), mut kun et ne niilla oli monia tuhansia lampaita ja lehmia. Bussi, milla me mentiin oli todella vanha ja aika rama. Nimi oli dane-line, mutta musta parempi nimitys olis ollu dead-line. Eikos vaan menomatkalla rengas hajunnu ja odotettiin tein varressa apua reilu tunti helteessa... Myos kaikissa ylamaissa bussi hyytyi ja mentiin jotain 20km/h. Pelkasin valilla, etta kohta aletaan menemaan taakse pain... Illalla mentiin uimaan kuumiin altaisiin. Se oli tosi ihanaa!! Siina istuttiin altaassa (38astetta) ulkona tahtitaivaan alla.
Torstaina oli sitten vuorossa vesiputous, kuumat lahteet ja pari turistipaikkaa. Vesiputous oli aivan mahtava!!!! Kuumat lahteet oli tosi kuumat ja siella oli aika hiostavaa, mut oli hieno nahda sekin! Turistipaikat taas oli aika tylsia. Illalla mentiin taas uimaan kuumille altaille. Tuli siella sitten tyttojen kanssa puhetta, etta meilla Suomessa ihmiset ui PELKILLA bikineilla ja etta kaikki luokan tytot voi olla samassa suihkuhuoneessa alasti samaan aikaan. Ne kauhisteli sita ja sano, et tehan teette just niin kun ihmiset Amerikkaalaisissa elokuvissa!!! Voihan sen noinkin sit kai sanoo... Mut yleisesti on kauheen rasittavaa aina juosta vessaan vaihtamaan vaatteita tai uikkareita.
Perjantaina lahdettiin sitten ajelemaan takaisin pain. Matkalla kaytiin vuorilla ja metsassa. Metsa oli tosi tylsa, kun sita on tas koko elama tullu kateltuu. Mut se tuliperainen vuoristoalue oli tosi hieno! Se on talvella laskitellupaikka. Oli aika outoo menna hissilla vuorta ylos ilman suksia tai mitaan varusteita! Tulomatkalla, kun opettaja selitti jotain, oli noloa, kun ma olin todella vasynyt ja meinas silmat menna kiinnni koko ajan...
 
Olin perjantaina kotona joskus kahdeksan jalkeen ja lauantaina aamulla mulla oli sitten lahto beachille! Menin beachille yhden koulukaverin perheen kanssa. Beachi oli VALTAVA ja todella isot aallot!!!! Menimme uimaan tai siis me boogie boardingittiin! Eli mentiin pienella laudalla aaltojen (mahaltaan) paalla. Se oli HAUSKAA!!! Maha vaan tuli kipeeks, kun holi hiekkaa laudan valissa ja se teki haavoja. Mut haluun teha sita Suomessakin, mut meil ei oo tarpeeks isoja aaltoja... Delfiinejakin nahtiin.
No sitten sunnuntaina meilla oli aikanen heratys, kun tuli tsunami-varoitus! Oviin koputettiin klo 7.00, etta pakatkaa kaikki tavaranne, lahto on puolentunnin kuluttua! Sit kuunneltiin radiosta ohjeita. Kaks tuntia odotettiin kaskya poistua alueelta, mut sit se peruttiin. Rannalle ei kuitenkaan saanu menna koko paivana. Kotimatkalla pysahdyimme maailman pisimman paikannimen kohdalla ja kuvautin itseni siina! :D
 
Nyt sitten on viikko ihan perus koulua, paitsi perjantaina meilla on koulussa urheilukisat. Talla hetkella mun urheilutieteessa me treenataan triathlonia ja se on suoritettava neljan viikon kuluttua. Traithloni on siis 200m uintia, 10km pyorailya ja 3km juoksu. Saa nahda, miten kay... Muuten Paukke on myos tulossa meille viikonloppuna, kivaa! Ja sunnuntaina me mennaan johonkin kansainvalisyys iltaan.
 
TOP 5 kysytyimmat kysymykset (minulta):
1. Onko sulla poikaystavaa?
2. Minka nakoisia poikia on Suomessa?
3. Mita pidat pojista taalla?
4. Onko sun hiukses luonnostaan ton variset?
5. Miksi valitsit Uuden-Seelannin?
 
Kuvat tulossa, heti kuin vain ehdin laittaa ne koneelle!Cool